сряда, 28 декември 2011 г.

Описание на любим човеk


Един от моите любими хора е най-добрата ми приятелка. Казва се Петя Дешкова и е на 20 години. Приятелите и казват на галено Пе.
 Тя е слаба и средна на ръст, с тъмна кестенява коса, много бледа кожа, изпъкнали скули, малки устни и много много големи мигли подчертаващи пъстрите и очи. Очите и променят цвета си в зависимост от настроението и облеклото и. Облича се спортно елегантно. Зодия везни е и характера и напълно съвпада със зодията и. Винаги е раздвоена и не може да вземе лесно решение. Вземе ли лесно решение, точно след 10 минути съжалява, че го е направила. Понякога се чудя на себе си как я понасям такава раздвоена. Но въпреки всичко, тя е най-добрата ми приятелка и си я възприемам такава каквато е със всичките и странности.
Петя е много добросърдечен човек, много хармонична и сдържана. Общува лесно с хората, умее да ги изслушва и да им дава съвети. Никога не критикува хората, уважава тяхното мнение и се съобразява с него. Другото нещо което не харесвам в нея е, че се опитва да се налага понякога. Прави го несъзнателно но понякога просто не се усеща. Хареса ли и нещо и на другите трябва да им харесва.
Друг неин недостатък е, че не е достатъчно упорита, много лесно се предава и то без никаква борба, а все пак живота е борба за оцеляване. Много бързо и лесно се влюбва още едно от слабите и качества и винаги остава разочарована. Много емоционална. Страхува се от всякакви животни и конкретно ненавижда кучетата.
Харесва ми в нея, че е трезвомислеща. Умна е и изключително забавна. Когато си с нея не може да ти е скучно. Държи много на външният си вид.
Както външно така и по характер тя прилича и на двамата си родители. Уравновесена е за което и завиждам. Държи много на близките и на приятелите си. Готова е да им помогне винаги, може би и това, че е една от причините да сме толкова близки. В Приморско живеем една над друга, в Бургас живеем заедно.
Не мисля, че бих могла да живея без нея.
Това е моята Пе , моята най-добра приятелка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар